Follow by Email

Sunday, September 20, 2015

Aku pun hairan

Salam wbt. Ni kasi short n simple sbb aku rase mcm nk merapu kejap. Hee. pernah tak rase mcm bila nk tnye mcm2 kt org, tp wktu tu kene tangguhkan dl conversation tu. and then bila org yg kte nk ckp tu dh free, and we started texting each other again, and conversation be like, "oh, takde pape pon. Takde bnde penting sgt laa nk tnye. It's okay and etc." pdahal sbnrnye sblom conversation tu ditangguhkan, dlm diri ade beribu2 soalan rase mcm nk tnye. Haaaa tu akuuu. Hahaha! Sbb dye mcm jd laen kan kalo mood nk ckp wktu mse kte prlu ckp, compared with mse kte dh free nk ckp. Hahaha! Seriously, byk kali daa bnde ni berlaku kt aku. At last aku jd mcm ohhhh, conversation kte hanging sbb supposedly i need this answer at the end of this conversation, and at last dpt jwpn yg 180 dgree lain sbb conversation dh bertukar. Hahaha! Okay bai!