Follow by Email

Saturday, April 27, 2013

Abdul Aziz itu adik lelaki saya

Assalamualaikum wbt. Rsenye mgkin ade yg dh terslh faham regarding post sy sblom ni. Actually, gmbr sy tu adalah gmbr bersma adek lelaki sy, Abdul Aziz.. Harap maklum.. Takut timbul plak salah faham selepas ni. Terima kasih atas kesudian mmbaca:)

7 comments:

  1. Salam. Pls stop condemn psl pru kt fb u. Mulanya I respect u. Manis brtudung labuh, suka tgk u. Tp biler asyik post psl dakwat kekal la ape la terus myampah. Tau la u ambk kos bkaitan kimia. Ade je kn xpuas hati. Ape fitnah pd gov sume percaya, sume nak share. Ingat u jenis xpcaya fitnah. Tp so sad, sebaliknya ! Sekian, skdr teguran. Renung2kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam wbt.:) terima kasih ats teguran:) asif jiddan drpd sy. Honestly, sy x berniat pon nk condemn mane2 pihak dlm hal ni. InsyaAllah, pape yg sy post tu, xlebey drpd opinion sy shj. Dan sy merasakan anda smua pon punye opinion msg2 dan punye rasional msing3 utk judge sgala ape yg anda bace. Tidak lah sy mempercayai smua tu, melainkn sy dan rakan2 sy jua punye sbb kami sndiri. Dan kami jua punya perbincangan mengenainya. Dan andai post tu, seolah2 berbaur ingin menjatuhkan mane2 pihak, maka itu adalah silap sy dan sy mengakuinya dan sy dh pon delete sgala post tu. syukran jiddan ats teguran anda.;)

      Maaf juga krn tlh mengubah impression awk tntg sy. InsyaAllah,Akan cuba memperbaiki diri ini yg masih bertatih dlm hijrah diri ini. Sekian, assalamualaikum.

      Delete
  2. Hei ko siape nak suruh org jgn condemn semua ? Dh mmg btul kot BN zalim ! Korup! Mkn duit rakyat ! Menyampah aku dengan org yg mcm ko...bodoh sokong pemimpin yang tolak hukum Allah. Menang dgn penipuan buat ape.Allah maha mgetahui. Pas for all, takbir ! Next pru, ini kali lah...!! ^^

    ReplyDelete
  3. Astaghfirullahalazim..mcm ni kah adab dan pcakapan kalian ? Nama saja ustaz, tp bait2 ayat tdk mencerminkan seorang ustaz pun. Atau sekadar inginkan gelaran ustaz sja ?Sesuka hati kau saja membodohkan org, apakh tok guru kau ajar. Oo lupa, selalunya azhar idrus yg ckp bod-do. Itu la kau sanjungkan. Sudahla, berhenti memfitnah jika tiada bukti. Jgn hanya baca melalui internet saja.Korup atau tidak, mkn duit rakyat atau tidak, biar lah urusannya dgn Allah. Satu hari pasti kebenaran terbukti. Kita duduklah muhasabah diri, perbetul kesilapan diri sendiri sebelum nampk kesilapan org lain. Bkn bgitu kah saudari afiqah spt yg u sering post di fb? Tp kenapa bila si ustazboolat ini mmberi komen yg penuh dgn fitnah n sdp mulut kata org bodo, u tak reply? Atleast beri teguran ayatnya sprti kata2 penuh berbunga u mcm di fb tuh.oo i tahu knp u condemn government,PERDANA MENTERI JEPUN ISYTIHAR BERIKAN PENDIDIKAN PERCUMA KEPADA PELAJAR MALAYSIA YANG BELAJAR DI JEPUN ? And u're one of them right ?

    ReplyDelete
  4. Khas utk empunya blog : post status hari2 pasal Islam.. tapi kenapa mai tang politik hang bantai ikut dan ja?? Mana pi style typing yg sopan2 tu?? Share macam2.. kalau tak pasti jgn share.. dibuatnya benda tu fitnah yg hg x tau?? Pikiaq pikiaq..

    ReplyDelete
  5. Bismillah.. buat commentators sekalian, sy berasa kurang setuju apabila ade yg comment pasal yg tuan blog ni nak condemn kerajaan n etc hanya sbb share pasal isu dakwat and lepas tu kaitkan dgn ape yg dia pakai (tudung labuh) dan kaitkan dgn ape yg dia tulis/share(typing yg sopan2)... share pasal dakwat tu sy pernah bace dan takdelah post tu comdemn pasal kerajaan, suh undi pembangkang ke ape... yg beriya2 terasa org ckp mcm tu kenapa? malaysia ni negara raja berperlembagaan, demokrasi berparlimen... dah nama pun demokrasi, as rakyat malaysia, sesiapa pun ade hak nak sokong sesiapa yg dia rasa layak utk ke parlimen supaya boleh menyampaikan suara rakyat tu sendiri, x kisahlah kerajaan ke pembangkang ke bebas ke..
    tuan blog ni pun dah delete pasal share isu dakwat tu, alhamdullilah, sbb mgkn benda tu fitnah je.. wallahu a'lam.. tp yg beriya nak tulis pasal ape yg dia pakai dan ape yg dia tulis tu, what is the motive? comdemn? dengki? penyakit hati? Dia pakai tutup aurat, alhamdulillah.. dia tulis pasal islam, alhamdulillah..
    Jgn kata sesuka hati kita je nak share ape2, nk comment ape2 pun kena beringat jugak.. minta maaf la ye tuan blog, comment kat sini mcm blog sendiri pulak..assalam

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum..
    saudara/i 1st komentar di atas, bezakan yg mana dikatakan NASIHAT & yg dikatakan TEGURAN..kalau nak menegur, bukan dengan HENTAMAN..BE COOL ^_^
    buat pemilik teratak ni, mohon maaf atas keterlibatan sy dlm komen ini..cuma pesanan sy mohon lebih berhati-hati ttg setiap apa yg awak post ye :)
    asif jiddan..wallahualam

    ReplyDelete

言いたい こと