Follow by Email

Thursday, March 29, 2012

PERTAMA KALI DALAM SEJARAH

assalamualaikum..hari ini first time dlm hdop beli LIP BALM utk diri sendiri...mase pergi beli brg kt Giant td, singgah kt Watsons and mata berpinar2 tgok jenama lip balm mane yg ok..ade yg berpatutan n ade gak yg mahal depends on jenama la kot kan...pape pon, setelah membelek satu persatu, jd fiqah bertekad nk amek Nivea punye brand (bajet cam pndai memilih sgt kan)..pape pon, yg tue kot yg tertarik..sbb bkan tertarik dgn jenama atau perisa Strawberry lip balm tue, tp dekat harga..hahaha..al maklum la..ni first time beli bnda ALAH bijak camtue. mmg xtgok BRAND mahupun PERISA ape, tp tgok HARGA..hahaha.. mse msok je kete, tros report kt ibu, "knape LIP BALM mahal sgt ea, lip balm je pun.." n my mother said " how much?".. n i answered my mom, " RM 7.12, asal bnde pompuan cmnie pon mahal??!!".. n my mom said " *lauhing, it's normal la..even kalau beli Lip Balm jenama laen pon lebey kurang cmtu jgk.."..n i wondered, msti my mom somehow terfkir, anak i nie btol ke wanita ayu nie..haha..kalau x kerana senpai2 kt sne ckp yg Akita sgt sejuk and bagi yg mula2 nk menyesuaikan diri dgn suhu dan cuaca sejuk di sne, bibir akan merekah dan urat akan mula tegang2 n kulit akan jd kering...tp xbeli pun LOSYEN pape ke in case kulit kering kt sne nnti..sbb kt Malaysia, xpernah nk buat keje mcm tue..sah2, macho kan..pape pon, inilah pertama kali dlm sejarah, kisah sy bersama LIP BALM...ni bkan al kisah utk bersolek2..tp tujuan kesihatan..insyaAllah..

*beauty comes from a pure heart...:)

hahaha..inilah LIP BALM NIVEA, RM 7.12 d watsons tdi..=.=

p/s: teringat mse pgi Graduation Dinner KTJ last time.punye la rushing lepas balik2 meeting I-PROKHAS je, tros siap2 nk pegi dinner.. x letak pape pon kt muke, cuma hanya bawak free2 je muka nie ke bilik dinner..pape pon, stil hapy..xyah nk cantek sgt...

TRIVIA GRADUATION DINNER KTJ 03: TUMIT KASUT FIQAH PATAH!!!!:p

THE UNTOLD STORY
BLE YG MACHO DISRUH MENJADI AYU, inilah akibatnye..=.=






1 comment:

言いたい こと